Fabrici Pilot

De la crearea sa din 1918 până în timpurile moderne PILOT a inovat şi a împins limitele tehnologiei aplicate instrumentelor de scris în mod continuu. Astăzi PILOT este unul dintre singurii producători mondiali în stare să îndeplinească singur toţi paşii necesari în crearea unui instrument de scris. Aceasta se datorează în particular unei politici de succes privind dezvoltarea şi inovarea, unui departament de design integrat, unui proces de producţie puternic şi nu în ultimul rând unei reţele de vânzare întinsă pe toate continentele.

Această strategie de producţie integrată a făcut ca PILOT să dezvolte puncte de producţie în toată lumea. Fiecare se specializează în întregime într-o gamă de produse pentru a-şi optimiza expertiza tehnologică.


FABRICILE JAPONEZE

HIRATSUKA

HIRATSUKA

De la dezvoltarea produselor şi până la producţia de stilouri, creioane mecanice, produse pentru imprimat, sisteme de precizie şi bijuterii, toate sunt integrate în această fabrică.

ISESAKI

ISESAKI

Această fabrică integrează cu precizie toate procesele de producţie în masă pentru pixuri cu bilă, cerneală pe bază de apă şi mine de creion.

PILOT INK CO.

PILOT INK CO.

Expertiză în chimia tehnologiilor de cerneală. Cerneala lichidă şi cerneala termosensibilă folosită pentru pixurile FriXion au fost dezvoltate aici.


FABRICILE FRANȚUZESC

ALLONZIER-LA-CAILLE

ALLONZIER-LA-CAILLE

Această fabrică este specializată în producţia produselor de top europene: Fineliner, V5, V7, G-1, G-2, G-2 Pixie şi B2P.