Calitate.

Fiind unul dintre puținii producători care gestionează intern întreaga proiectare și producție a instrumentelor sale de scris, PILOT garantează calitatea ireproșabilă a produselor sale.

Fidelă originilor sale japoneze, fiecare fabrică este supusă unor procese și controale stricte de fabricație. Fiecare produs este testat în mod sistematic la sfârșitul lanțului de producție.

Inovație.

De mai bine de 100 de ani, PILOT este cunoscut pentru mecanismele sale ingenioase și pentru arta bijutierului, care fac scrisul din ce în ce mai confortabil. Datorită unui nivel foarte ridicat de inovare combinat cu o mare determinare industrială, PILOT a introdus tehnologii succesive care au schimbat complet piața instrumentelor de scris:

Vârfuri și cerneluri

Vârfuri și cerneluri

Vârfuri.

Reputația instrumentelor de scris PILOT a fost construită pe baza calității fabricației lor și a ușurinței cu care pot fi utilizate.
Datorită unui nivel foarte ridicat de inovație, combinat cu un angajament industrial puternic, PILOT a introdus succesiv tehnologii care au schimbat complet piața de instrumente de scris.

Excelența cernelurilor.

De-a lungul anilor, PILOT a dezvoltat o gamă largă de cerneluri exclusive și specifice.

Expertiza în inginerie chimică a mărcii și investițiile semnificative în cercetare ne-au permis să vă oferim cinci tehnologii cheie de cerneală care sunt acum parte integrantă a pieței de scriere.