Misiunea noastră

De peste 100 de ani, PILOT oferă tuturor  instrumente de scris de cea mai bună calitate și soluții inovatoare pentru a valorifica la maximum scrisul de mână și pentru a obține ceea ce contează cel mai mult.

Astăzi, ecranele și smartphone-urile fac parte integrantă din viața noastră de zi cu zi, dar actul de a scrie încă face creierul să funcționeze într-un mod fundamental. Mai mult ca oricând, misiunea Pilot este de a „Sprijini actul de a scrie, invitând pe toată lumea să-și scrie propiul univers.”

Fie că ești la școală, la birou sau acasă, în viața ta va

exista întotdeauna un instrument Pilot pentru a-ți scrie lumea.

Valorile brandului

Calitate

În prezent, PILOT este unul dintre puținii producători din lume capabili să parcurgă toate etapele necesare în dezvoltarea unui instrument de scris. PILOT garantează calitatea ireproșabilă a produselor sale. Fidelă originilor sale japoneze, fiecare fabrică este supusă unor procese și controale stricte de fabricație. Fiecare produs este testat în mod sistematic la sfârșitul lanțului de producție.

Inovare

Datorită unui nivel foarte ridicat de inovare combinat cu o mare determinare industrială, PILOT a lansat tehnologii succesive care au schimbat complet  piata de instrumente de scris.

Sustenabilitate

La PILOT, inovăm în mod constant pentru a face produsele noastre din ce în ce mai ecologice. Toate inițiativele noastre se concentrează pe scrierea mai bine cu mai puțin, cu scopul de a reduce impactul ecologic al producției noastre, păstrând în același timp standardele noastre de calitate și inovație.

Compania Pilot

Datorită expertizei sale, marca s-a poziționat în fruntea tehnologiei instrumentelor de scris la nivel mondial. Astăzi, instrumentele PILOT sunt disponibile în întreaga lume: compania este pionier și lider pe piața sa, numărul 1 în categoria rollerball, precum și creatorul și jucătorul numărul 1 în segmentul termosensibil.

O companie japoneză

2600

de angajați în întreaga lume în 2023

100

Prezent în peste 100 de țări din întreaga lume

113

miliarde de yeni* (*Cifra de afaceri a grupului în 2022)

Peste 100 de ani de istorie

Primele stilouri PILOT au fost create în Japonia în 1918. Acestea au fost create de doi ingineri de marină, Ryosuke Namiki și Masao Wada, din marina comercială.

Ca un tribut adus pasiunii lor comune pentru mare, au numit marca PILOT după nava amiral care conduce flota.

Provocările noastre

Scrieți mai bine cu mai puțin

Conservarea mediului înconjurător este o provocare majoră care ne ghidează de mult timp acțiunile și gândirea. Această abordare de îmbunătățire constantă a fost recompensată prin obținerea certificării foarte selective EMAS, precum și a normei ISO 14001. Mândri de aceste repere, ne continuăm eforturile printr-un plan de acțiune bazat pe 4 piloni esențiali: cei 4R ai noștri

RECICLARE

Acordăm prioritate maximă utilizării de plastic reciclat.

REDUCERE

Mai puțin plastic în ambalajele noastre.

REÎNCĂRCARE

Schimbați rezerva, nu instrumentul.

REFOLOSIRE

Reducerea poluării prin colectarea deșeurilor de plastic din oceane.