Pilot

Cu PILOT, toată lumea are puterea de a-și scrie lumea...

Oricine ai fi, un student, un artist, un angajat, o mamă, un prieten …

Ne interesează culoarea ideilor tale, pasiunile tale și cine ești.

Pentru că știm că, scriind, desenând, subliniind, creând… îți scrii lumea.

Suntem mândri de ceea ce faci tu cu instrumentele noastre…

SCRIE-ȚI LUMEA
PILOT

Misiunea noastră

Misiunea noastră

Pilot susține actul de a scrie pentru a le permite oamenilor să își exprime unicitatea

"suntem mândri de ceea ce faceți cu instrumentele noastre".

Pilot oferă tuturor instrumente de scris de calitate superioară și soluții inovatoare și durabile pentru a profita la maximum de scrisul de mână și pentru a realiza ceea ce contează cel mai mult.

Promisiunea

Promisiunea noastră

Scrie-ți lumea

semnătura noastră este un simbol al împuternicirii și al exprimării de sine.

Write your world îi invită pe oameni să pună mai mult din ei înșiși în tot ceea ce fac, scriind, creând, explorând, ștergând, schimbând lucrurile. Fără a fi nevoie să fii un expert sau un artist.

„Scrie-ți”

este actul literal al scrierii de mână, însemnând scris, desenat, proiectat, șters… precum și sensul abstract de a da formă și de a începe ceva nou.

 

„lumea”

este un teren de joacă infinit pe care putem avea un impact, o combinație între lumea noastră interioară (corpul nostru, pasiunea noastră, ideile, sentimentele…) și lumea exterioară (mediul înconjurător, relațiile noastre, societatea, valorile…), precum și o combinație de bunuri materiale și imateriale.

Cu PILOT, sunt atât

de multe feluri

prin conectarea cu tine însuți.
Scrisul de mână stimulează creierul și ne ajută să ne amintim și să ne structurăm ideile. De asemenea, scrisul de mână ne permite să ne exprimăm mai ușor sentimentele. Scrierea cu un instrument PILOT ne conectează, de asemenea, cu sinele nostru interior.
prin conectarea cu ceilalți.
Deoarece trimiterea unui e-mail către cineva la care țineți nu este cu siguranță la fel ca și cum v-ați face timp să scrieți o scrisoare de mână, scrisul de mână cu PILOT este o modalitate de a arăta grija și unicitatea pe care oamenii o pun în relațiile lor.
creând în felul tău.
Fie că doriți să personalizați, să colorați, să desenați sau să scrieți… instrumentele PILOT ajută la crearea unei lumi interesante și surprinzătoare în care imaginația nu cunoaște limite.
prin declanșarea de noi idei.
Scrierea cu instrumentele de scris PILOT susține momentele colective, încurajează colaborarea, spontaneitatea și serendipitatea. Acestea permit minților oamenilor să fie creative și deschise la neprevăzut.
îmbunătățindu-te pe tine însuți.
Cu PILOT, elevii și studenții au la dispoziție cele mai bune instrumente pentru a-și îmbunătăți abilitățile de citire, de procesare a limbajului și încrederea în învățare.
prin grija față de planetă.
Fiind un mijloc de exprimare din ce în ce mai sustenabil, instrumentele PILOT sunt, de asemenea, cel mai bun mod de a ne declara dragostea pentru natură și planetă.

Fie că sunteți la școală, la birou sau acasă:

va exista întotdeauna un instrument de scris Pilot în viața ta,
pentru a-ți scrie lumea.

#Scrie-ți lumea

Aflați mai multe despre Pilot