Rollere cu cerneală lichidă.

Instrumentele de scris PILOT sunt bine cunoscute pentru calitatea înaltă a producției și ușurința de utilizare.

Combinând un nivel excepțional de inovație cu un angajament industrial puternic, PILOT a introdus tehnologii succesive care au schimbat complet Piața de instrumente de scris.

Hi tecpoint

Hi tecpoint pentru linii ultraprecise și un confort de scriere deosebit.

Rollerul V5/V7 este un exemplu perfect al acestei combinații de produse.

În două decenii, rollerul cu cerneală lichidă V5 Hi-Tecpoint a devenit unul dintre cele mai cunoscute instrumente de scris de pe piață, rămânând și astăzi un produs de referință pe piață. Vârful unic Hi-Tecpoint asigură o urmă precisă de cerneală lichidă pură, oferind o culoare strălucitoare și densă, în timp ce sistemul de reglare a cernelii menține un debit constant până la ultima picătură.

Datorită ferestrei transparente amplasate pe corpul rollerului Pilot, puteți verifica nivelul de cerneală în orice moment, astfel încât să nu fiți niciodată luat  prin surprindere.

Punctul de referință în materie de confort la scris.

Bile de carbură de tungsten

Acest aliaj este unul dintre secretele calității PILOT. Rezistă în mod eficient la deformările cauzate de impacturi sau căderi. Bila își păstrează forma rotundă, iar linia rămâne precisă, regulată și fără pete sau scurgeri.

Bila se rotește la o viteză de 4 până la 5000 de rotații pe minut. Această rotație creează un efect de căldură care face ca cerneala să fie și mai fluidă. Bila este așezată într-o carcasă din oțel inoxidabil.

Recomandare Hi-Tecpoint

Lansată în 1984, microbila fixată în 3 sau 4 gropițe  în  vărful Hi-Tecpoint, a fost patentată în exclusivitate de Pilot.

Spre deosebire de bilele nefixate, această tehnologie permite cerne să curgă mai liber și să îmbunătățească rotația bilei pentru un rezultat mai fluid. Rezultatul sunt linii precise și un confort de scriere excepțional.

Regulator de cerneală

Rollerele Pilot Hi-Tecpoint V5 V7 sunt echipate cu un sistem revoluționar de reglare a cernelii lichide, care asigură un flux de cerneală perfect controlat și instantaneu, cu culori vii și durabile.

Prin stocarea temporară a excesului de cerneală în membrane de diferite grosimi, regulatorul de cerneală face posibilă controlarea alimentării cu cerneală a vârfului și, astfel, reglarea uniformă a fluxului de cerneală pe toată durata de viață a rollerului.

Sistemul ATT

Tehnologia de ultimă generație a acestui capac este un arc ingenios care se potrivește în jurul vârfului pentru a-l face complet etanș.

Acest sistem garantează că rollerul este gata de utilizare și pune capăt problemelor legate de scurgeri sau de amorsarea dificilă a cernelii.

Gama

Gama V-System:

Hi-Tecpoint
V5
Hi-Tecpoint
V7
Reincarcabil
V5
Reincarcabil
V7
V-Ball
V-pen
V-Sign Pen
Hi-Tecpoint
V10 RT
Greenball
Hi-Tecpoint
V7 Grip
V-Board Master
Spotliter

V5

Hi-Tecpoint

V5 este cel mai vândut roller cu cerneală lichidă începând cu 1984.

Este echipat cu un sistem de reglare al scurgerii cernelii pentru o scriere constantă şi fără accidente. Bila sa din cabură de tungsten este extrem de rezistentă în timp. Vei fi încântat să descoperi liniile sale precise şi fine.

V7

Hi-Tecpoint

V7 este cel mai vândut roller cu cerneală lichidă începând cu 1984.

Este echipat cu un sistem de reglare al scurgerii cernelii pentru o scriere constantă şi fără accidente. Bila sa din cabură de tungsten este extrem de rezistentă în timp. Vei fi încântat să descoperi liniile sale precise şi fine.

V5

Reincarcabil

V5 RT este versiunea retractabilă și reîncărcabilă a V5.

Sfera sa din carbură de tungsten foarte rezistentă își păstrează forma și este extrem de rezistentă.

Veți fi încântați de precizia cursei sale, de durata sa de viață lungă și de designul său simplu și elegant. Mânerul său ergonomic asigură un confort excelent la scriere. V5 Grip este deosebit de potrivit pentru toți pasionații de scris fin.

V7

Reincarcabil

V7 RT este versiunea retractabilă și reîncărcabilă a V7.

Bila sa din carbură de tungsten foarte rezistentă își păstrează forma și este extrem de rezistentă.

Veți fi încântați de precizia cursei sale, de durata sa de viață lungă și de designul său simplu și elegant. Mânerul ergonomic al stiloului V7 RT oferă un confort excelent la scriere.

V-Ball

V Ball 05 este un roller cu cerneală lichidă cu vârf conic și bilă rezistentă din carbură de tungsten.

Prevăzut cu un sistem de reglare al curgerii cernelii, te va seduce cu scrierea fluidă, durata lungă de viață a cernelii și cu designul simplu și modern. În mod particular V Ball 05 este alegerea perfectă a tuturor iubitorilor de scriere subțire.

V-pen

V-PEN de la Pilot combină confortul și comoditatea unui rollerball cu o cursă fină de scris a unui stilou.

Gata cu cartușele murdare sau cu hârtia de șters: V-PEN este de unică folosință, cu cerneala deja încărcată direct în butoi, cu o fereastră de vizualizare pentru a vedea câtă cerneală a mai rămas.

V-PEN este ideal ca prim stilou pentru cei care învață să scrie cu cerneală, deoarece, dacă faceți o greșeală, cerneala se șterge cu ajutorul ștergătoarelor de cerneală standard.

V-PEN este ideal și pentru stângaci, cu penița sa rotunjită, așa că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a redescoperi arta rafinată a scrisului cu un stilou! Disponibil într-o varietate de culori la modă și deosebite.

Penița de 0,58 mm oferă o linie medie.

V-Sign Pen

Stiloul V-Sign este un stilou marker fineliner cu cerneală lichidă, cu vârf mediu, echipat cu un regulator pentru un flux perfect de cerneală.

Nivelul de cerneală este vizibil – astfel încât nu vor mai exista surprize. Veți fi încântat de finețea scrierii și longevitatea stiloului V-Sign Pen

V10 RT

Hi-Tecpoint

V10 RT este versiunea retractabilă și reîncărcabilă a seriei V de la Hi-Tecpoint.

Un instrument de scris perfect pentru cei care se bucură de o lățime mai mare a cursei. Bila sa din carbură de tungsten foarte rezistentă își păstrează forma și este extrem de rezistentă. Veți fi încântați de precizia cursei sale, de durata sa de viață lungă și de designul său simplu și elegant. Mânerul ergonomic al V10 RT oferă un confort excelent la scriere.

Greenball

Greenball este un roller cu cerneală lichidă, reîncărcabil, prietenos cu mediul înconjurător.

Bila sa din cabură de tungsten este extrem de rezistentă şi protejată de un capăt conic din metal. Te vei îndrăgosti de sistemul ce permite curgerea constantă a cernelii, de durata sa lungă de viaţă şi de designul simplu şi modern. Greenball face parte din gama begreen, produse fabricate din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea Greenball Roller cu cerneală lichidă din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -78%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!

V7 Grip

Hi-Tecpoint

V7 Grip este un roller cu cerneală lichidă, cu un regulator de cerneală care asigură un flux perfect de cerneală. Sfera sa din carbură de tungsten foarte rezistentă își păstrează forma și este extrem de rezistentă.

Veți fi încântați de precizia cursei V7 Grip, de longevitatea cernelii, de designul elegant și de mânerul său ergonomic.

V-Board Master

O adevărată inovație tehnică, V-BOARD MASTER este un marker cu cerneală lichidă, reîncărcabil.

Noul sistem de scurgere a cernelii permite scrierea instantă și constantă, fără agitarea în prealabil sau apăsarea pe vârful markerului: spune adio markerului care scrie din ce în ce mai puțin cu cât este folosit mai mult!

Vei fi cu siguranță încântat de intensitatea și luminozitatea culorilor V-BOARD MASTER. Acest marker face parte din gama Begreen și este fabricat din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea V-Board Master marker din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -75%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!

Spotliter

Textmarkerul Spotliter VW cu 2 capete este prevăzut cu un sistem de reglare al curgerii cernelii.

Extrem de practic, textmarkerul conține 70% cerneală galbenă și 30% cerneală roz în același corp de plastic transparent. Vârful rezistent și intensitatea culorilor neon vor evidenția perfect ceea ce dorești să subliniezi. Spotliter VW face parte din gama Begreen, instrumente de scris realizate din plastic reciclat.

Hi tecpoint pentru linii ultraprecise și confort de scriere excelent.

Inspirații

Inspirații

Alte produse

Un produs adaptat la fiecare nevoie