Rollere cu gel.

Instrumentele de scris PILOT sunt bine cunoscute pentru calitatea înaltă a producției și ușurința de utilizare.

Prin combinarea unor niveluri excepțional de înalte de inovație cu un angajament major la scară industrială, PILOT a lansat tehnologii succesive care au schimbat complet piața instrumentelor de scris.

Rollerul Pilot G-2 este un produs emblematic din gama de rollere cu gel Pilot și cel mai bine vândut roller cu gel din lume.

Rollerul G-2

Rollerul G-2

Criteriul de referință absolut

Pilot aduce soluții de scriere de ultimă generație și inovație. Rollerul cu gel G-2 nu face excepție de la regulă, cu un vârf mediu de 0,7 mm, indestructibil, pentru un scris constant, precis și neted. Autonomia de scriere îndelungată și mânerul ergonomic fac din roller un partener de încredere și durabil pentru scrisul zilnic.

Bilă din carbură de tungsten

Toate elementele rollerelor G-2 sunt concepute pentru a dura. Sfera lor din carbură de tungsten garantează un produs rezistent la uzură și nedeformabil, iar corpul său este foarte robust.

Durabil

Rollerele G-2 sunt echipate cu o mină retractabilă care vă protejează de urmele involuntare ale rollerului și de capacele pierdute pe fundul unei genți. Eficiență maximă într-un design minimalist. Acest roller eco-responsabil este fabricat din plastic reciclat în proporție de 70% (cu excepția cernelii și a rezervelor) și este reîncărcabil.

31 de culori

Disponibil în peste 31 de culori, rollerul cu gel G-2 este, de asemenea, foarte util pentru scrisul mai festiv și pentru munca de creație. Gelul său, foarte moale și dens, este disponibil in culori neon, metalic și pastel

Gama

Gama instrumentelor de scris cu gel:

G-2 Classic
G-2 Neon
G-2 Metal
G-2 Pastel
B2P Gel
Synergy Point
G-Knock
Supergel

G-2 Classic

G-2 este un roller cu gel ce combină tehnologia performantă şi designul.

Gripul său ergonomic îl face uşor şi comod de folosit, în timp ce bila din carbură de tungsten este extrem de rezistentă şi nu se deformează în timp.

G-2 Neon

Lucrați, jucați-vă, creați și evidențiați cu stiloul Pilot G-2, cu cerneală neon vibrantă și la modă.

Acest stilou cu cerneală gel combină performanța tehnologică și designul. Mânerul său ergonomic îl face foarte ușor de ținut în mână, în timp ce bila din carbură de tungsten foarte rezistentă își păstrează forma și este extrem de rezistentă. Veți fi încântați de fluiditatea cernelii și de intensitatea culorilor neon orbitoare, care sunt perfecte pentru a crea notițe care să atragă atenția și pentru a evidenția informații.

G-2 Metal

Adaugă puțină fantezie în ceea ce scrii.

Exprimă-ți creativitatea în culori lucioase. Un compliment ideal pentru orice ocazie: invitații, meniuri, felicitări de Crăciun sau place carduri. De asemenea, sunt perfecte pentru decorarea tablourilor. Nu aștepta să-i orbești pe cei dragi cu noile tale idei decorative! O paletă de 6 culori metalice (auriu, argintiu, violet, roz, albastru și verde), pentru a inspira și a înfrumuseța fiecare ocazie.

G-2 Pastel

Adaugă puțină fantezie în ceea ce scrii.

Culorile curcubeului sunt reprezentate de această colecție care te ajută să personalizezi diferite albume, scrisori, plicuri sau cele mai personale ganduri în jurnal. Instrumentele perfecte de scris pentru cei mai creativi. O paletă de 6 culori pastelate (alb, albastru, galben, verde, violet și roz) din care poți alege, chiar dacă ai 7 sau 77 de ani. Confecționează creații speciale!

B2P Gel

B2P: De la sticlă la pix! Când o sticlă de apă devine corpul unui roller cu gel retractabil. Ecologic și mult, mult mai mult.

În 2021, pentru prima dată în lume, gama noastră B2P va merge și mai departe în logica „De la sticlă la pix”, deoarece va include, ca parte a compoziției sale, deșeuri de plastic recuperate de pe plaje. Acest roller este fabricat in proporție de 89,8% * din sticle de plastic reciclate, din care 2,5% ** sunt reciclate din plasticul din oceane, o modalitate inovatoare de a participa la lupta împotriva poluării mărilor si oceanelor. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva schimbărilor climatice! </p> <p> Prin producerea unui roller cu gel Begreen B2P din plastic reciclat, Pilot reduce amprenta de carbon a acestui roller comparativ cu același roller produs fără plastic reciclat. Dar nu se oprește aici, prin reîncărcarea acestuia de cel puțin 3 ori, ați compensa și emisiile de dioxid de carbon. De la fabricare până la sfârșitul duratei de viață a produsului, se estimează că prin cumpărarea acestui roller Begreen și prin reîncărcarea acestuia de 3 ori se reduce impactul total asupra mediului cu 69% *** comparativ cu achiziționarea a încă 3 rollere noi.

* Material reciclat în principal din sticle de plastic (cu excepția părților înlocuibile)

** Material plastic rigid recuperat din ocean, plaje, râuri, lacuri, maluri și căi navigabile.

Synergy Point

Încercați stiloul Pilot Synergy și simțiți atingerea superioară a scrisului!

Un stilou cu vârf fin, dar totuși foarte fin. Secretul fineții sale constă în potrivirea perfectă dintre vârful său inovator și cerneala sa. Bila se rostogolește uniform datorită multiplelor gropițe care previn frecarea cu hârtia și garantează o experiență de scris mătăsoasă. Capacitatea mare de cerneală din interiorul vârfului permite un traseu îngrijit încă de la început. Vârf rezistent, potrivit pentru persoanele care au o presiune de scris puternică.

Stiloul Pilot Synergy folosește o cerneală pigmentară fiabilă, rezistentă la apă și la expunerea la lumină, ideală pentru documentele importante.

G-Knock

Designul său modern și corpul din plastic reciclat, face din G-Knock un lider al ultimei generații de rollere cu gel.

Vei fi cucerit de confortul oferit în scris prin mânerul ergonomic și de calitatea cernelii. Acest pix face parte din gama BegreeN, fiind fabricat din materiale reciclate în proporție de 81,5%. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea G-Knock Roller cu gel din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici!

Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -78%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!

Supergel

Tehnologie PILOT la prețuri de chilipir!

Super Gel este un stilou cu rollerball cu cerneală umplută direct în corp, echipat cu cerneală gel pentru o longevitate mai mare și o fluiditate incomparabilă.

Roller Pilot G-2 – Originalul din 1997

Rollerele cu vârf mediu G-2 negru, albastru, roșu și verde sunt fabricate din cel puțin 70% din material plastic reciclat (cu excepția rezervelor și a ambalajului produsului), pentru a contribui la salvarea resurselor planetei noastre.

Inspirații

Inspirații