Calitatea excelentă a cernelurilor

De-a lungul timpului, PILOT a dezvoltat o gamă largă de cerneluri exclusiviste și specifice. Experiența inginerilor chimiști de la PILOT și investițiile permanente în cercetare, ne-au permis să vă oferim 5 tehnologii de cerneală majore, care au devenit astăzi o parte esențială a pieței instrumentelor de scris.
Pilot Cerneală termo-sensibilă

Cerneală termo-sensibilă

O nouă generație de cerneală pe bază de gel ce devine invizibilă ca rezultat al temperaturii ridicate. Inițial colorată (negru, albastru, roșu...) cerneala termo-sensibilă devine transparentă la peste 60°C. De aceea instrumentele de scris cu acest tip de cerneală sunt prevăzute cu un vârf special care permite hârtiei să se încălzească rapid fără însă ca aceasta să fie distrusă. Invers, o temperatură mai mică de -10°C face ca cerneala să reapară. Schimbările pot fi făcute de câte ori doriți.

Este foarte importat să aveți grijă de documentele dumneavoastră după ce ați folosit aceast tip de cerneală. Nu le expuneți la surse de căldură și de exemplu nu le lăsați în mașină într-o zi toridă sau lângă un radiator de căldură. În mod invers, temperaturile mai mici de -10°C fac ca cerneala să reapară, de exemplu puteți să puneți documentele în congelator! Nu este recomandat să scrieți cu cerneală termo-sensibilă atunci când semnați sau completați documente oficiale.

Pentru a găsi răspunsuri la întrebările legate de utilizarea pixurilor FriXion și a cernelei termo-sensibile, aruncați o privire peste secțiunea "Întrebări frecvente".

Instrumentele de scris FriXion, utilizează această cerneală și sunt preferate de generația tânără, de elevi și de studenți. Click aici pentru a vedea gama de produse FriXion cu cerneală termo-sensibilă.

Cerneală avansată pe bază de ulei

Cerneală avansată pe bază de ulei

Cerneală avansată pe bază de ulei este o versiune modernă a cernelei pastă folosită în mod curent la pixurile cu bilă. Ușoară și fluidă, oferă confort și rapiditate în scris, cerințe ale expresiei moderne. Click aici pentru a vedea instrumentele de scris cu cerneală avansată pe bază de ulei.

Cerneală lichidă

Cerneală lichidă

Cerneala lichidă este formată dintr-o masă de molecule de culoare, ce oferă scrisului o fluiditate de neegalat, densitate și strălucire. Când debitul este controlat de un sistem Pilot de reglare al curgerii cernelei, aceasta va fi folosită până la ultima picătură fără nici o modificare a calității liniilor. Astăzi, această cerneală este disponibilă în rezerve pentru unele modele de rollere. Click aici pentru a vedea gama de rollere cu cerneală lichidă.

Cerneală gel

Cerneală gel

Fluiditatea cernelei gel este poziționată între pastă și cerneală lichidă. Cartușul este sigilat cu un dop de parafină. PILOT are una dintre cele mai variate game de cerneluri gel colorate de pe piață oferind peste 24 de culori strălucitoare, metalice și culori pastel. Click aici pentru a vedea gama de instrumente de scris cu cerneală gel.