Un cuvânt din partea preşedintelui

M. Yasuyuki KAZAOKAT

M. Yasuyuki KAZAOKA, CEO al PILOT CORPORATION OF EUROPE:

“ Impactul industriei asupra mediului înconjurător poate fi semnificativ. Ca producători,  suntem conştienţi de resursele naturale pe care le folosim în crearea produselor noastre şi este esenţial să luăm în calcul şi dezvoltarea planetei în cursul proceselor de producţie.

 PILOT a încercat întotdeauna să aibă acest obiectiv. De exemplu, prin respectarea strictă a legislatiei, a reprocesării apei folosite în producţie şi prin oferirea unei game de instrumente reîncărcabile.

De aceea, evoluăm constant şi în dorinţa noastră este  de a crea o gamă completă de instrumente de scris din materiale reciclate, astfel încât să asigurăm o protecţie sporită resurselor noastre.

Respectăm în totalitate standardul ISO 14001 şi încercăm continuu să reducem semnificativ impactul nostru asupra mediului înconjurător.

Azi angajamentul nostru este să oferim o gamă de produse PILOT din materiale reciclate, dar cu aceeaşi calitate, acelaşi nivel de tehnologie şi acelaşi pret ca şi în cazul produselor din gama curentă.

Reciclat sau nu, un produs PILOT va fi întotdeauna un produs PILOT. »