B2P Gel - Roller cu gel - Verde - Begreen - Vârf Mediu
Etichetă Begreen 
89.8% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Mediu
Scriere groasă
B2P: De la sticlă la pix! Când o sticlă de apă devine corpul unui roller cu gel retractabil. Ecologic și mult, mult mai mult. În 2021, pentru prima dată în lume, gama noastră B2P va merge și mai departe în logica „De la sticlă la pix”, deoarece va include,…
Detaliile produsului
B2P Gel - Roller cu gel - Verde - Begreen - Vârf Mediu

B2P: De la sticlă la pix! Când o sticlă de apă devine corpul unui roller cu gel retractabil. Ecologic și mult, mult mai mult.

În 2021, pentru prima dată în lume, gama noastră B2P va merge și mai departe în logica „De la sticlă la pix”, deoarece va include, ca parte a compoziției sale, deșeuri de plastic recuperate de pe plaje. Acest roller este fabricat in proporție de 89,8% * din sticle de plastic reciclate, din care 2,5% ** sunt reciclate din plasticul din oceane, o modalitate inovatoare de a participa la lupta împotriva poluării mărilor si oceanelor. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva schimbărilor climatice!

Prin producerea unui roller cu gel Begreen B2P din plastic reciclat, Pilot reduce amprenta de carbon a acestui roller comparativ cu același roller produs fără plastic reciclat. Dar nu se oprește aici, prin reîncărcarea acestuia de cel puțin 3 ori, ați compensa și emisiile de dioxid de carbon. De la fabricare până la sfârșitul duratei de viață a produsului, se estimează că prin cumpărarea acestui roller Begreen și prin reîncărcarea acestuia de 3 ori se reduce impactul total asupra mediului cu 69% *** comparativ cu achiziționarea a încă 3 rollere noi.

* Material reciclat în principal din sticle de plastic (cu excepția părților înlocuibile)

** Material plastic rigid recuperat din ocean, plaje, râuri, lacuri, maluri și căi navigabile.

  • Fabricat 89,8%* din plastic reciclat (cu exceptia consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Eficiență și confort în scriere datorită fluidității cernelii Pilot.
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Model retractabil, un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Writing width : 0.32 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 0.70 mm
  • Ink Colour : Verde