B2P Gel - Roller cu gel - Verde - Begreen - Vârf Fin
Etichetă Begreen 
89.8% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Fin
Scriere groasă
B2P: De la sticla de plastic la pix! Când un PET devine corpul unui roller cu gel retractabil…B2P Gel se mândreşte cu cerneala pe bază de gel ce asigură confortul în scris, şi bila din carbură de tungsten ce oferă rezistenţă fără frontiere. Împreună putem …
Detaliile produsului
B2P Gel - Roller cu gel - Verde - Begreen - Vârf Fin
B2P: De la sticla de plastic la pix! Când un PET devine corpul unui roller cu gel retractabil…B2P Gel se mândreşte cu cerneala pe bază de gel ce asigură confortul în scris, şi bila din carbură de tungsten ce oferă rezistenţă fără frontiere. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea B2P Gel Roller cu gel din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -69%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Fabricat 89%* din plastic reciclat (cu exceptia consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Eficiență și confort în scriere datorită fluidității cernelii Pilot.
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Model retractabil, un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Writing width : 0.25 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 0.50 mm
  • Ink Colour : Verde