G-2 - Roller cu gel - Albastru - Vârf Mediu
Favorit
70.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Mediu
Scriere groasă
G-2 este un roller cu gel ce combină tehnologia performantă şi designul. Gripul său ergonomic îl face uşor şi comod de folosit, în timp ce bila din carbură de tungsten este extrem de rezistentă şi nu se deformează în timp. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre.…
  Detaliile produsului
  G-2 - Roller cu gel - Albastru - Vârf Mediu
  G-2 este un roller cu gel ce combină tehnologia performantă şi designul. Gripul său ergonomic îl face uşor şi comod de folosit, în timp ce bila din carbură de tungsten este extrem de rezistentă şi nu se deformează în timp. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea G-2 Roller cu gel din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -74%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Eficiență și confort în scriere datorită fluidității cernelii Pilot.
  • Instrument de scris ergonomic cu grip de cauciuc pentru un bun control și confort în scriere!
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Model retractabil, un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Culoare cerneală : Albastru
  • Reîncărcabil : Da
  • Dimensiune scriere : 0.32 mm
  • Dimensiune vârf : 0.70 mm