Begreen – gama de produse PILOT din materiale reciclate

Begreen range

PILOT aplică filozofia sa şi determinarea şi atunci când este vorba despre afaceri şi producţie. Conştienţi că viitorul depinde de noi toţi, folosind expertiza sa, compania a decis să creeze prima gamă de produse din materiale reciclate: Begreen.

Begreen, înseamnă pentru PILOT o nouă direcţie, mai pozitivă, pentru planeta noastră.

BegreenBegreen de la PILOT este prima gamă de instrumente de scris facricate din materaiale reciclate. Acest proces face parte din extensia certificărilor de mediu pentru fabrica din Europa şi toate fabricile japoneze (ISO 14001).

Ce beneficii aduce Begreen mediului înconjurător ?

Plasticul este făcut din petrol. Folosind plastic reciclat, PILOT foloseşte mai puţin petrol şi astfel contribuie la conservarea resurselor naturale.

Imaginaţi-vă: dacă toate instrumentele de scris din Europa ar fi făcute din plastic reciclat, ne-ar permite să salvăm 78.000 de tone de plastic, ceea ce ar însemna:

  • Un cub de plastic de mărimea unei cladiri de 30 de etaje,
  • o lună de combustibil pentru toate maşinile din Paris.

Mai mult, utilizarea rezervelor minimizează de asemenea producţia de plastic. Nu aruncaţi corpul sau capacul, acestea sunt părţile unui pix care conţin cel mai mult plastic:

  • 80% din instrumententele noastre de scris (pixuri cu bilă, rollere cu gel sau roller cu cerneală lichidă) sunt reîncărcabile.

La PILOT, noi credem ca prin acest comportament putem contribui cu toţii la protecţia mediului înconjurător.

Bineînţeles, această abordare nu sacrifică cerinţele noastre în domeniul calităţii, tehnologiei sau designului. Instrumentele selectate pentru gama Begreen sunt unele dintre cele mai apreciate produse din gama standard PILOT.

Acest mod de producţie este mai ambiţios şi mai scump decât productţia standard, dar am decis să comercializăm produsele din gama Begreen la acelaşi pret cu gama standard. Mai mult, gama Begreen este suficient de mare şi variată astfel încât fiecare client să găsească instrumentul sau instrumentele de scris ce i se potrivesc cel mai bine.

Descoperă întreaga gamă Begreen.