Greenball - Roller cu cerneală lichidă - Albastru - Begreen - Vârf Mediu
Etichetă Begreen 
89.2% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Selectează culoarea:
Scriere groasă
Mediu
Scriere groasă
Greenball este un roller cu cerneală lichidă, reîncărcabil, prietenos cu mediul înconjurător. Bila sa din cabură de tungsten este extrem de rezistentă şi protejată de un capăt conic din metal. Te vei îndrăgosti de sistemul ce permite curgerea constantă a cernelii,…
Detaliile produsului
Greenball - Roller cu cerneală lichidă - Albastru - Begreen - Vârf Mediu
Greenball este un roller cu cerneală lichidă, reîncărcabil, prietenos cu mediul înconjurător. Bila sa din cabură de tungsten este extrem de rezistentă şi protejată de un capăt conic din metal. Te vei îndrăgosti de sistemul ce permite curgerea constantă a cernelii, de durata sa lungă de viaţă şi de designul simplu şi modern. Greenball face parte din gama begreen, produse fabricate din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea Greenball Roller cu cerneală lichidă din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -78%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Fabricat 89,2%* din plastic reciclat (cu exceptia consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Instrument de scris cu capac.
  • Excelent confort în scriere datorită sistemului de reglare al curgerii controlate și culorilor vibrante ale cernelii.
  • Dimensiune scriere : 0.35 mm
  • Reîncărcabil : Da
  • Dimensiune vârf : 0.70 mm
  • Culoare cerneală : Albastru