Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Scrieți, ștergeți și rescrieți de câte ori doriți – aceasta este frumusețea rollerelor Pilot FriXion. Rollerele Pilot FriXion au o tehnologie unică de cerneală termosensibilă care vă permite să ștergeți toate greșelile, fără a vă deteriora caietul sau a rupe o pagină.

Pur și simplu utilizați capătulpentru a șterge cerneala și continuați fără întârziere. După ștergere, puteți scrie din nou cu același roller.

Oricare ar fi nevoile tale zilnice la școală, acasă sau la serviciu, există un roller FriXion pentru fiecare!

Produse FriXion

Produse FriXion

NOU! FriXion
Zone
FriXion
Ball Clicker
FriXion
Point
FriXion
Ball
FriXion
Point Clicker
FriXion
Ball LX
FriXion
Light
FriXion
Light Natural
FriXion
Light Soft
FriXion
Fineliner
FriXion
Colors
FriXion
Rezervă

Zone

NOU! FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Descoperiți noul stilou Frixion premium cu cerneală Pilot exclusivă și brevetată, care poate fi ștearsă, pentru o performanță de scriere incomparabil de curată.

Zona Frixion are un design discret și minimalist, cu inelul său metalic în formă de V pentru a vă ajuta să luați notițe sau să întocmiți liste la serviciu.

Retractabilă și reîncărcabilă, noua zonă Frixion este proiectată cu noi tehnologii, inclusiv sistemul de fixare a vârfului, reducerea zgomotului prin clic și opritorul de clip pentru un confort de scriere și mai mare la birou. Noua rezervă premium din metal de 0,7 mm este compatibilă cu toate stilourile Frixion Ball și Ball clicker și este concepută pentru a scrie cu 30% mai întunecat (pentru culoarea neagră) și cu 40% mai mult timp.

Cu mânerul său din elastomer și designul corpului neted, disponibil în 4 culori, veți găsi cu siguranță zona Frixion potrivită pentru a vă însoți, oriunde ați lucra.

Ball Clicker

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Scrie… şterge… rescrie cu FriXion în versiune retractabilă!

Şterge curat, fără a lăsa urme folosind radiera care prin frecare generează căldură. Utilizează aceaşi cerneală pentru a scrie şi rescrie. Folosind o nouă cerneală, patentată de PILOT, FriXion Ball Clicker continuă tradiţia de a revoluţiona scrisul. Un stil tânăr, un corp tatuat şi 7 culori incredibile definesc pixul care a cucerit lumea. A nu se folosi pentru semnături sau scrierea pe documente legale, pe colile de examen sau alte documente unde este necesară folosirea cernelei permanente.

Point

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

FriXion de mare precizie – Scrie fără griji cu vârful Hi-tecpoint, şterge fără a distruge hârtia folosind radiera FriXion şi rescrie imediat.

Cerneala sensibilă la căldură a fost descoperită şi patentată de PILOT. Datorită acestei inovaţii, PILOT continuă tradiţia de a revoluţiona scrisul cu FriXion Point. Un stil tânăr, un corp tatuat şi 7 culori incredibile definesc pixul care a cucerit lumea. A nu se folosi pentru semnături sau scrierea pe documente legale, pe colile de examen sau alte documente unde este necesară folosirea cernelei permanente.

Ball

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Scrie fără griji cu FriXion Ball, şterge fără a distruge hârtia folosind radiera FriXion şi rescrie imediat.

Cerneala sensibilă la căldură a fost descoperită şi patentată de PILOT. Datorită acestei inovaţii, PILOT continuă tradiţia de a revoluţiona scrisul cu FriXion Ball. Un stil tânăr, un corp tatuat şi 8 culori incredibile definesc pixul care a cucerit lumea. A nu se folosi pe documente legale! Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea FriXion Ball Roller cu gel din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -71%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!

Point Clicker

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Cu vârful său incomparabil synergy, clișeul Frixion point de la Pilot este partenerul ideal de scris la locul de muncă pentru a lua notițe în mod eficient, pentru a crea diagrame sau pentru a face schițe, cu un vârf extrem de fin de 0,5 mm pentru o precizie incredibilă.

Performanța cernelii șterse de Pilot înseamnă că nu mai este nevoie să taie sau să rupă o parte a paginii și să o ia de la capăt. Modul rapid și eficient de a vă face notițele mai clare și mai ușor de citit.

Proiectat cu o aderență ergonomică ca element al designului său subțire și discret, stiloul Frixion point Clicker asigură o senzație de scriere lină, datorită cernelii gel ultra-moale.

Retractabil, cu o clemă practică pentru atașarea la hârtii și caiete, stiloul Frixion point clicker pen vă poate însoți la fiecare întâlnire

Reîncărcabil pentru o utilizare de lungă durată și disponibil în 4 culori standard.

Ball LX

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Ești în click acum. Simțurile fac clic… Descoperiți stiloul nostru FriXion Ball LX: un corp metalic robust pentru a vă încânta degetele, în 6 culori strălucitoare pentru a vă încânta ochii. Ideile fac clic… Ca întotdeauna, cerneala magică și exclusivă FriXion vă ajută imaginația să facă clic.

Nu vă place ceea ce tocmai ați notat?

Nicio problemă: FriXion it! și rescrieți. Fă ce vrei, acum ești în Clubul FriXion.

Light

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Tehnologia FriXion adaptată unui textmarker. Subiliniază, şterge şi repetă de câte ori vrei tu. Cu FriXion Light nu există nici un risc, hârtia va rămâne intactă. Şterge curat, fără urme, folosind radiera FriXion care prin frecare gererează căldură şi face ca cerneala termo-sensibilă să dispară într-o clipă. Subliniază instant, de la prima atingere (nu este necesară agitarea textmarkerului). Ideal pentru marcarea hărţilor.

Light Natural

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Seria FriXion Light a creat pentru dvs. aceste șase culori autentice și naturale care vor atrage atenția asupra scrisului dvs. de zi cu zi.

Evidențierea, mâzgălirea, desenarea, colorarea, scrisul, totul este posibil cu aceste stilouri de evidențiere unice și ingenioase cu vârf de daltă, care vă permit să vă accentuați munca în jurnale, agende, notițe și chiar scrisul. Nu ezitați să folosiți FriXion Light de la Pilot în orice proiect, fără teama de a face o greșeală.

Datorită performanței incredibile a cernelii termosensibile de la Pilot, ștergeți prin frecare oricând doriți. Mărimea vârfului FriXion light este de 4,0 mm și oferă o lățime a liniei de 3,3 mm.

Light Soft

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Remember to be soft

Subliniaza – Sterge – Repeta

Cum ar fi daca te-ai decide sa iei o pauza? Daca ai lua o pauza de culori intense? Daca te-ai putea razgandi? Daca ai putea sterge azi ce ai subliniat ieri? Daca… ai avea textmarkerul FriXion Light Soft? Disponibil in 6 culori (roz, galben, liliac, albastru deschis, portocaliu si verde deschis), noua generatie de textmarkere iti ofera relaxarea de care ai nevoie, pentru ca poti sterge ce ai subliniat in culori pastelate ori de cate ori doresti. Fara teama ca ai gresit!

Fineliner

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Păstrați cele mai bune, ștergeți restul! Nu mai tăiați NICIODATĂ cu FriXion Fineliner, stiloul cu vârf de pâslă ștergător de la Pilot!

Cu cerneala sa netedă și ștersă, noul stilou cu vârf de pâslă Pilot FriXion Fineliner trece de la cuvinte la schițe și desene cu aceeași ușurință și precizie.

Ilustrați, cartografiați și modelați gândurile pentru un impact mai mare asupra proiectelor și ideilor dumneavoastră? Luați notițe în culori pentru a evidenția și reține punctele cheie? Sau organizându-vă viața de zi cu zi într-un mod distractiv prin crearea jurnalului dvs. bullet journal?

Disponibil în 12 nuanțe strălucitoare, Pilot FriXion Fineliner vă îmbogățește și vă înfrumusețează scrisul. De asemenea, știe cum să șteargă atunci când ideile scapă de sub control și să șteargă ezitările, astfel încât să vă exprimați doar ce aveți mai bun.

Din cauza cernelii care se poate șterge, FriXion fineliner nu trebuie să fie folosit pentru semnături, documente juridice, lucrări de examen sau alte documente în care scrisul trebuie să aibă un caracter permanent.

Colors

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Schimbă sfârșitul poveștii

Schimbă-ți atitudinea, rescrie povestea… urmează-ți inima!

Folosind Frixion Colors îți poți lăsa creativitatea să zburde liber desenând și colorând. Dacă nu-ți place direcția, poți șterge și începe din nou. Mai mult decât o cariocă colorată, Frixion Colors este o baghetă colorată care-ți permite să schimbi sfârșitul poveștii. Zâne frumoase sau zmei răi? Cu cele 12 culori îți asculți inspirația si-ți poți transforma desenul la infinit. Imaginația ta este limita! Ai prins ideea? Ștergi și cerneala dispare fără a-ți strica hârtia.

Rezervă

FriXion

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Set de 3 rezerve, pentru rollerele cu gel FriXion Ball, FriXion Slim şi FriXion Clicker.

Un set de 3 rezerve potrivite pentru stilourile FriXion Ball, FriXion Clicker 0,7: alegeți culorile de cerneală preferate dintre toate culorile disponibile!… Perfect pentru întoarcerea la școală. Cu acest pachet de rezerve puteți continua să scrieți atâta timp cât ideile dvs. continuă să curgă…

Reîncărcăturile vă vor ajuta să economisiți bani față de cumpărarea de stilouri noi și sunt, de asemenea, fabulos de ecologice. Reîncărcăturile FriXion preferate sunt acum disponibile în ambalaje 100% fără plastic: un design de ambalaj sustenabil care reduce plasticul din ambalajele noastre și protejează planeta.

Așa că nu mai există nicio scuză pentru a nu reîncărca!

FriXion

Scrieți, ștergeți și rescrieți de câte ori doriți!

Rollere reîncărcabile și cu cerneală termosensibilă

„Nu-ți arunca rollerul. Reîncarcă-l.”

Toate rollerele cu cerneală  termosensibilă FriXion sunt reîncărcabile, astfel încât nu este nevoie să cumpărați un nou roller FriXion atunci când se termină cerneala.
Este suficient să deșurubați corpul stiloului pentru a înlocui rezerva.

Rollerele FriXion Ball, FriXion Clicker și FriXion Point sunt concepute pentru a fi reîncărcate atunci când se termină cerneala. Reîncărcarea rollerului FriXion reduce deșeurile de plastic, emisiile de CO2 etc. și, de asemenea, economisești bani, în comparație cu achiziționarea unui roller nou.

Rezervele sunt disponibile pentru toate dimensiunile vârfurilor Pilot FriXion – Fine, Medium și Broad.

2 în 1 roller cu cerneală termosensibilă

Incredibil de util pentru situațiile în care vă răzgândiți sau faceți o greșeală. Ștergeți cu o simplă mișcare a radierei. Nu este nevoie să o luați de la zero sau să rupeți o pagină. Scrisul dvs. va fi clar, ușor de citit și fără pete, oferindu-vă un rezultat curat și economie de timp.

Scrieți, ștergeți, rescrieți!

Inspirații

Inspirații

Întrebări frecvente

Rollere FriXion

  • Cum funcționează produsele FriXion?

    Cerneala produselor noastre FriXion „se șterge” datorită tehnologiei exclusive de cerneală termosensibilă PILOT. Atunci când doriți să faceți corecturi pe pagină, pur și simplu întoarceți stiloul FriXion și frecați cu vârful radierei FriXion ca și cum ați folosi o radieră obișnuită de creion. În timp ce frecați, cerneala se încălzește la peste 60°C și devine invizibilă. În schimb, cerneala reapare la temperaturi de sub -10°C.

  • Ajutor! Folosesc rollere FriXion și pagina mea este acum goală fără nici o notiță! Ce ar trebui să fac?

    Lăsarea unor obiecte precum caiete, teme sau hârtie lângă calorifere, în mașină într-o zi călduroasă sau chiar fotocopierea repetată a paginilor poate încălzi suficient hârtia pentru a face cerneala FriXion invizibilă. Dacă observați că pagina dvs. este goală, puneți-o pur și simplu în congelator pentru o perioadă scurtă de timp. Cerneala noastră termosensibilă reapare la aproximativ -10°C, astfel încât lucrarea dvs. ar trebui să reapară din nou atunci când paginile se răcesc suficient.

  • Ajutor! Mi-am lăsat rollerele FriXion afară la căldură și acum nu mai funcționează!

    La fel cum cerneala dispare atunci când paginile sunt lăsate la căldură, la fel se poate întâmpla și cu cerneala din interiorul rollerelor FriXion. Dacă rollerul dvs. pare să nu mai scrie, încercați să vă amintiți dacă nu cumva rollerul a fost supraexpus la căldură. În acest caz, încercați să puneți rollerul în congelator până când se răcește suficient. După ce scoateți rollerul din congelator și îl lăsați să se readapteze la temperatura camerei, ar trebui să scrie din nou ca nou.