Progrex - Creion mecanic - Albastru - Begreen - 0.7 mm
Etichetă Begreen 
71.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Selectează culoarea:
Scriere groasă
0,7 mm
Scriere groasă
Progrex combină tehnologia, economia şi ecologia într-un singur creion mecanic. Datorită tubului metalic ce protejează mina, gripul ergonomic şi radiera, încorporate, Progrex este accesoriul pe care trebuie să îl ai. Progrex face parte din gama Begreen, instrumente de scris realizate din plastic reciclat.…
Detaliile produsului
Progrex - Creion mecanic - Albastru - Begreen - 0.7 mm
Progrex combină tehnologia, economia şi ecologia într-un singur creion mecanic. Datorită tubului metalic ce protejează mina, gripul ergonomic şi radiera, încorporate, Progrex este accesoriul pe care trebuie să îl ai. Progrex face parte din gama Begreen, instrumente de scris realizate din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea Progrex Creion mecanic din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia cu 3 etuiuri de mine de creion reduce impactul total asupra mediului înconjurător cu 89%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Fabricat 70%* din plastic reciclat (cu excepția consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Rezistența mare a minei înlătură șansa de a se rupe. Ideal pentru uz zilnic acasă, la școală sau la locul de muncă.
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Instrument de scris ergonomic cu grip de cauciuc pentru un bun control și confort în scriere!
  • Model retractabil, un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Writing width : 0.70 mm
  • Refillable : Da
  • Lead Hardness : HB