Pilot: companie certificată

Pilot Begreen

Mediul înconjurător în centrul atenţiei noastre

Pentru a ne îmbunătăți permanent politicile de mediu, și, în special pentru a obține credibilitate, Pilot a decis în 2006 să urmeze procedurile de certificare atât pentru procesul de producție, cât și pentru canalele de distribuție, precum și pentru design-ul produselor.

Fabrica din Europa ne permite un control mai bun în toate etapele de producție a produselor, prin urmare, impactul nostru asupra mediului.

Toate fabricile din Japonia, precum și site-ul de producție european sunt certificate ISO 14001. Sistemul nostru de management de mediu (EMS) ia în considerare diferite impacte (materiale, risc de poluare etc.) pentru a le minimiza cât mai mult posibil.

Îmbunătățirea continuă ne-a permis să obținem cea mai înaltă și selectă certificare, EMAS. Această certificare europeană obținută în 2012, ne va permite să continuăm identificarea de noi surse de îmbunătățire.

Pilot se angajează să ofere informații transparente despre indicatorii săi de performanță apăsând aici

Indicatorii săi de performanță

Din punctul de vedere al produselor, întreaga gama BEGREEN este conformă cu ISO 14021. Este un angajament real pentru transparență privind valoarea adăugată a produselor din gama BEGREEN.

Citește mai mult despre angajamentul Pilot, referitor la creșterea durabilă, prin secțiunea Responsabilitate socială corporativă: apasă aici.