Opţiuni de printare

În funcţie de tipul de instrument de scris dorit, vă putem oferi numeroase tehnici de personalizare:
Pilot Imprinting Serigrafie de la unu la patru culori

Serigrafie de la unu la patru culori

este un sistem indirect de personalizare ce permite tipărirea pe toate tipurile de suprafeţe, fie că este vorba de corpul sau de clipul instrumentului de scris.
Această procedură constă în depozitarea, printr-un timbru neted de silicon, a cernelei care este desenată cu un şablon şi ştanţată pe obiectul modificat.

Pilot Imprinting Tipărirea în patru culori

Tipărirea în patru culori

este folosită la imprimarea ertichetelor ce definesc B2P Gel şi B2P Ballpoint. Laminăm apoi pentru a optimiza culorile logoului şi mesajului şi pentru a proteja eticheta.

Pilot Imprinting Personalizarea gravură laser

Personalizarea gravură laser

implică o rază de lumină concentrată într-un diametru foarte mic. Energia emisă este atât de mare încât materialul atins este ars şi eliminat. Acesta este motivul pentru care gravura laser se face pe părţile metalice ale instrumentului de scris. Această tehnică permite personalizarea pe corpul şi clip-urile instrumentelor din gamma "Business Gifts” ce sunt rezistente, plăcute din punct de vedere estetic şi extrem de precise.

În clipul de mai jos am filmat procedeul de personalizare cu laser pe un stilou Capless şi pe rollerele cu gel G-2 Limited şi Coupe. Se poate observa că personalizarea cu laser se face extrem de repede şi precis. Rezultatul final transmite un mesaj de calitate.