V-Board Master S - Marker pentru tabla - Roşu - Begreen - Vârf Ultra Fin
Etichetă Begreen 
80.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Selectează culoarea:
Scriere groasă
Ultra Fin
Scriere groasă
Cred că ești genial

Un marker care alunecă pe tablă ca o stea căzătoare, lăsând un mesaj strălucitor... Este absolut genial! Este V Board Master S. Datorită dimensiunilor, acesta se potrivește perfect chiar și în cele mai mici mâini. …
Detaliile produsului
V-Board Master S - Marker pentru tabla - Roşu - Begreen - Vârf Ultra Fin
Cred că ești genial

Un marker care alunecă pe tablă ca o stea căzătoare, lăsând un mesaj strălucitor... Este absolut genial! Este V Board Master S. Datorită dimensiunilor, acesta se potrivește perfect chiar și în cele mai mici mâini. Vârfurile sale extra sau ultra fine sunt disponibile pe negru, albastru sau roșu și te ajută să scrii cu aceeași intensitate până la ultima picatură. Markerul poate fi reîncărcat, este economic și ecologic. Sistemul anti-scurgeri de care dispune asigură o experiență placută a scrierii, garantând o tablă fără pete! Ușor de șters, cerneala dispare fără urmă. Un marker care iese în evidență și le permite tuturor să fie observați, este chiar mai mult decât genial! Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea V-Board Master S marker din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -69%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Ink Colour : Roşu
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 3.50 mm
  • Writing width : 0.80 mm