Acroball Pure White - Pix cu bilă - Portocaliu - Begreen - Vârf Mediu
Etichetă Begreen 
79.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Mediu
Scriere groasă
La revedere, monotonie!
Scrie ușor - scrie strălucitor!

Când iei un Acroball PureWhite, spui la revedere monotonei, plictiselii și saluți o lume nouă! Discreta eleganță a noului corp Acroball PureWhite este subliniată de culorile luminoase. Noul pix PureWhite vine în șase nuanțe distractive (roz,…
Detaliile produsului
Acroball Pure White - Pix cu bilă - Portocaliu - Begreen - Vârf Mediu
La revedere, monotonie!
Scrie ușor - scrie strălucitor!

Când iei un Acroball PureWhite, spui la revedere monotonei, plictiselii și saluți o lume nouă! Discreta eleganță a noului corp Acroball PureWhite este subliniată de culorile luminoase. Noul pix PureWhite vine în șase nuanțe distractive (roz, violet, albastru, turcoaz, lime și portocaliu), cu cerneală de ultimă generație pentru o curgere fluenta. Este partenerul perfect pentru oricine vrea să iasă din monotonie si să-și insenineze zilele cu un strop de... happy writting! Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea Acroball Pure White Pix cu bilă din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -74%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Fabricat 77.4%* din plastic reciclat (cu exceptia consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Model retractabil : un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Instrument de scris ergonomic cu grip de cauciuc pentru un bun control și confort în scriere!
  • Bila din carbură de tungsten de înaltă calitate, combinată cu cerneala pe bază de ulei, oferă o experiență de scriere ușoară și fluidă.
  • Ink Colour : Portocaliu
  • Writing width : 0.28 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm