V-Board Master - Begreen - Marker - Roșu - Vârf Fin Rotund
Etichetă Begreen 
91.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Fin
Scriere groasă
O adevărată inovație tehnică, V-BOARD MASTER este un marker cu cerneală lichidă, reîncărcabil. Noul sistem de scurgere a cernelii permite scrierea instantă și constantă, fără agitarea în prealabil sau apăsarea pe vârful markerului: spune adio markerului care …
Detaliile produsului
V-Board Master - Begreen - Marker - Roșu - Vârf Fin Rotund
O adevărată inovație tehnică, V-BOARD MASTER este un marker cu cerneală lichidă, reîncărcabil. Noul sistem de scurgere a cernelii permite scrierea instantă și constantă, fără agitarea în prealabil sau apăsarea pe vârful markerului: spune adio markerului care scrie din ce în ce mai puțin cu cât este folosit mai mult! Vei fi cu siguranță încântat de intensitatea și luminozitatea culorilor V-BOARD MASTER. Acest marker face parte din gama Begreen și este fabricat din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea V-Board Master marker din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori reduce total impactul asupra mediului înconjurător -75%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Dimensiune scriere : 1.70 mm
  • Dimensiune vârf : 4.50 mm
  • Culoare cerneală : Roşu
  • Reîncărcabil : Da