Rexgrip - Creion mecanic - Albastru - Begreen - 0.5 mm
Etichetă Begreen 
74.0% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Selectează culoarea:
Scriere groasă
0,5 mm
Scriere groasă
Rexgrip este un creion mecanic prietenos cu mediul înconjurător, reîncărcabil. Este echipat cu un tub metalic care susţine mina şi care permite utilizarea completă a minei chiar şi atunci când aceasta se rupe. Rexgrip are un design modern şi grip ergonomic pentru un confort excelent în scris.…
Detaliile produsului
Rexgrip - Creion mecanic - Albastru - Begreen - 0.5 mm
Rexgrip este un creion mecanic prietenos cu mediul înconjurător, reîncărcabil. Este echipat cu un tub metalic care susţine mina şi care permite utilizarea completă a minei chiar şi atunci când aceasta se rupe. Rexgrip are un design modern şi grip ergonomic pentru un confort excelent în scris. Rexgrip face parte din gama Begreen, instrumente de scris realizate din plastic reciclat. Împreună putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea Rexgrip Creion mecanic din plastic reciclat, Pilot reduce semnificativ amprenta de carbon a instrumentului de scris, comparativ cu aceleași produse care nu sunt fabricate din plastic reciclat. Și nu ne oprim aici! Dacă reîncărcați instrumentul de scris Pilot de cel puțin 3 ori, ați compensat deja emisiile de dioxid de carbon! Se estimează că achiziționarea unui singur instrument de scris Begreen și reîncărcarea acestuia cu 3 etuiuri de mine de creion reduce impactul total asupra mediului înconjurător cu 95%**, în comparație cu achiziționarea a trei instrumente de scris noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva încălzirii globale!
  • Fabricat 71.9%* din plastic reciclat (cu excepția consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Rezistența mare a minei înlătură șansa de a se rupe. Ideal pentru uz zilnic acasă, la școală sau la locul de muncă.
  • Produs reîncărcabil. Economic și prietenos cu natura.
  • Instrument de scris ergonomic cu grip de cauciuc pentru un bun control și confort în scriere!
  • Model retractabil, un pix gata de utilizat printr-un singur clic. Gata cu capacele pierdute!
  • Writing width : 0.50 mm
  • Refillable : Da
  • Lead Hardness : HB