B2P Ecoball - Pix cu bilă - Negru - Begreen - Vârf Mediu
Nou
Etichetă Begreen 
86.6% *
* Procent de materiale reciclate, cu excepția consumabilelor (cartușe, cerneală, rezerve sau mine) și ambalajelor produselor.
Scriere groasă
Mediu
Scriere groasă
La Pilot, suntem convinși că avem cu toții o putere: puterea de a scrie un capitol mai responsabil și mai optimist pentru viitorul planetei noastre. Conservarea mediului înconjurător ne-a ghidat gândirea mult timp și toate acțiunile noastre ne determină să facem mai bine cu mai puțin.…
Detaliile produsului
B2P Ecoball - Pix cu bilă - Negru - Begreen - Vârf Mediu

La Pilot, suntem convinși că avem cu toții o putere: puterea de a scrie un capitol mai responsabil și mai optimist pentru viitorul planetei noastre. Conservarea mediului înconjurător ne-a ghidat gândirea mult timp și toate acțiunile noastre ne determină să facem mai bine cu mai puțin.

FACI MAI BINE CU MAI PUȚIN reprezintă hotărârea noastră de a ne limita impactul ecologic, ridicând în același timp standardele noastre de producție, calitate și inovație. În 2006, am fost deja precursori prin reciclarea sticlelor din plastic pentru a le transforma în pixuri Pilot B2P. În 2021, vom merge și mai departe în logica „De la sticlă la pix” și pentru prima dată în lume, gama noastră B2P va include, ca parte a compoziției sale, deșeuri de plastic recuperate de pe plaje. Pentru a recupera aceste deșeuri, colaborăm cu Terracycle, liderul global în reciclare. Mai mult, gama se extinde cu B2P Ecoball, realizat din sticle de plastic reciclate in proporție de 86,64% *, din care 2,5% ** sunt din plastic reciclat din oceane. Acest pix retractabil, reîncărcabil, oferă un confort extraordinar la scriere, cu o cerneală care curge lin, disponibilă în negru, albastru, roșu și verde. Un mod eficient, distractiv și extrem de inovator de a lua parte la lupta împotriva poluării mărilor și oceanelor. Împreună, putem face diferența și putem ajuta la salvarea resurselor planetei noastre. Prin producerea unui pix Begreen B2P Ecoball din plastic reciclat, Pilot reduce amprenta de carbon a pixului asupra mediului comparativ cu același pix produs fără plastic reciclat. Dar nu se oprește aici, prin reîncărcarea acestuia de cel puțin 3 ori, ați compensa și emisiile de dioxid de carbon. De la fabricație și până la sfârșitul duratei de viață a produsului, se estimează că prin cumpărarea acestui pix Begreen și reîncărcarea acestuia de 3 ori, se reduce impactul total asupra mediului cu 85% *** comparativ cu achiziționarea a încă 3 pixuri noi. Un mic gest poate face o diferență semnificativă în lupta noastră împotriva schimbărilor climatice!

* Material reciclat în principal din sticle de plastic (cu excepția părților înlocuibile)

** Material plastic rigid recuperat din ocean, plaje, râuri, lacuri, maluri și căi navigabile.

  • Vârf retractabil: un pix gata de scriere printr-un singur clic, gata cu capacele pierdute!
  • Fabricat din plastic reciclat în proporție de 86,64% * (cu excepția consumabilelor), pentru a reduce impactul asupra mediului.
  • Bila din carbură de tungsten fiabilă și rezistentă, combinată cu cerneala avansată pe bază de ulei, oferă o experiență de scriere delicată și fluidă.
  • Produs reîncărcabil, mai economic și respectuos cu mediul înconjurător.
  • Writing width : 0.27 mm
  • Refillable : Da
  • Tip size in mm : 1.00 mm
  • Ink Colour : Negru